Política de privadesa

Política de privadesa

INTRODUCCION

En , sensibilizados con las necesidades de los usuarios de Internet y conscientes de la importancia de la rigurosa privacidad de la información personal que nos confían, incluimos esta declaración de privacidad con el objeto de que seas consciente de la política en el tratamiento de los datos personales que obtiene de sus visitantes y usuarios.

Como usuario, aceptas estas condiciones por el mero hecho de leer, visualizar o navegar en el sitio. De no aceptarlas, debes abandonar el sitio, sin hacer uso alguno de él y su contenido, y sin acceder a las páginas enlazadas.

RESPONSABLE DEL TRATAMIENTO DE DATOS

El titular del sitio y responsable del tratamiento de datos es Perico de los Palotes, con NIE X00000000T, para contactar puedes utilizar la dirección de correo electrónico thebrosfastanclothes.cat o correo postal a 13, Rue del Percebe de Villaconejos de Arriba.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En els nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions del nostre web i d’alguns dels programes que es distribueixen. Nosaltres et assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de forma totalment confidencial.

Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides.

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

El web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les teves dades es realitza perquè ens dones el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones en els formularis per a un ús específic que s’indica en cada un d’ells. Les teves dades només són necessaris per als usos concrets pels que se’t demanen, si no ens els facilites, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Hi ha un compromís ferm per la nostra part de que les dades que proporcioni a, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l’interessat en cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquests altres llocs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per a això simplement has d’escriure un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic thebros@fastanclothes.cat on t’atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerida a l’respecte.

Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.